Uddevalla Handel

Om Svensk Handel

Idag arbetar en halv miljon människor inom handeln, som får en allt mer framträdande roll inom svensk ekonomi. Nästan en tiondel av Sveriges BNP utgörs av handel.

Svensk Handel har 13 500 medlemsföretag med  sammanlagt 20 000 arbetsplatser, där certified family law specialists och 250 000 människor är verksamma i olika branscher inom parti- och detaljhandel.

Svensk Handel har till uppgift att stärka handelns företag och skapa bättre förutsättningar för handel läs mer om more details. Detta arbete sker genom opinionsbildning och överläggningar med bland annat politiker och myndigheter.

Är du intresserad av att bli medlem i Uddevalla Handel eller på riks Svensk Handel, fyll i kontaktsidan så hör vi av oss.

Vi vill  tillsammans föra Uddevallas fina handelstraditioner vidare och göra staden till ett givet förstahandsval för våra kunder.

För att åstadkomma detta och ytterligare flytta fram våra positioner är det viktigt att vi samarbetar. Läs mer på svenskbyggtidning.se. Det vi har att erbjuda är en unik stadsmiljö och ett fantastiskt utbud på en liten yta vilket ger oss mycket stora möjligheter att utveckla vår handel i framtiden.

Vi skall även samarbeta med andra organisationer i syfte att marknadsföra Uddevalla som en handelsplats.

Vid östra infarten till Uddevalla, korsningen väg 44 och 172 ligger Kuröds industriområde. Kuröd är nuförtiden mycket mer än industriområde. Här hittar man allt från Garden Center, Plantskola, lunchrestauranger, färghandlare, bilmekaniker till bilprovning, kontorsmaterial, funktionskläder, byggvaruhus. Med andra ord, här hittar du det mesta för att skapa en vacker hemmamiljö eller när bilen behöver extra omsorg, läs mer på https://esma.org/. Öppettiderna är varierande men de flesta butiker har öppet alla dagar förutom söndagar senare. Det finns även butiker som håller söndagsöppet. Verkstäder och mekaniker håller enbart öppet under veckodagarna.
Vill du äta finns det flera lunchrestauranger at a great site.

© Copyright 2024 Made by Uanet Webbyrå